CONTACT

Kantoor Peeters

Mechelsesteenweg 241

B-1933 Sterrebeek/Zaventem

info@kantoorpeeters.be

Enkel op afspraak

02 731 49 60

team

Vincent Cabrera Luna

Vincent Cabrera Luna

info@kantoorpeeters.be

Imke Peeters

Imke Peeters

info@kantoorpeeters.be

Doelstelling

U helpen bij het maken van een optimale keuze uit het ruime verzekeringsaanbod op de verzekeringsmarkt vinden we belangrijk. Voor u zoeken we correcte verzekeringsoplossingen.

We zijn geen zuivere 'verkoper’ van contracten omdat u bij ons steeds terecht kan met uw vragen en omdat we uw belangen verdedigen ook bij schade. Verzekeren aan de kant van de klant.

We kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt.

Belangrijk financieel voordeel door onze onafhankelijkheid

We werken rechtstreeks met u, per telefoon, mail, fax of met een persoonlijk contact. Als onafhankelijk adviseur staan we aan uw kant. We zoeken voor u een goede oplossing. Wat bij anderen goedkoopst lijkt is later misschien een dure oplossing. U wil toch niet te veel betalen?

Door het bos de bomen zien, ook op verzekeringsvlak

Verzekeringen zijn nog te veel een wereld vol kleine lettertjes. Als ‘inkoper van goede contracten’ (papieren afspraken) zorgen wij ervoor dat u geen appelen met citroenen hoeft te vergelijken, vertellen u waar u een correcte premie betaalt en waar u extra korting kan bekomen.

Bij schadegeval kan u op ons rekenen

U kan op ons rekenen, zeker ook bij schade. Wij zorgen ervoor dat uw belangen behartigd worden en dat de maatschappijen doen wat ze moeten doen. De beheersakkoorden die we met verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben maken dat uw schadegeval sneller behandeld wordt.

Professioneel advies is goud waard

U betaalt niets extra wanneer u ons een inlichting vraagt. We zoeken graag het antwoord op uw vraag. Ook daarom schoolt onze hele ploeg zich voortdurend bij.
Voor u willen we aan de top blijven.

Eerlijk duurt het langst, ook in verzekeringen

Als u via onze bemiddeling een volledige omniumverzekering hebt afgesloten voor uw voertuig vinden we het correct om u automatisch ieder jaar opnieuw te vragen of deze verzekering mag verderlopen. 

We bieden volledige verzekeringsoplossingen aan de particulier, zelfstandigen en vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen.

Als erkend onafhankelijk verzekeringsadviseur zijn we totaal vrij zodat we samen met onze klanten een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod.

Maatwerk en onafhankelijk advies

Uw autoverzekering loopt via ons. Wij zorgen voor uw nummerplaat. Hulp bij vragen over verkeersbelasting, radiotaks, verkoop of aankoop van een wagen, het verkeersreglement, ...
Advies m.b.t. beveiliging, pensioenformules, pakketten naar bedrijven toe...

Bespaar tijd en geld door alle verzekeringen onder 1 dak te brengen

Uw auto verzekeren bij maatschappij X, uw brandverzekering bij maatschappij Y, nog andere verzekeringen bij A of Z. Bij ons kan het. Het is juist ons vak. Wij blijven voor u de verzekeringsmarkt volgen.

Overname van uw lopende contracten, zelfde premie, alles gebundeld
Wanneer uw huidige verzekering helemaal in orde is, is het niet altijd nodig om deze te veranderen. Wij doen gratis het nodige zodat alles via ons kantoor loopt. De waarborgen en premies veranderen niet.

Deontologische code

We voldoen aan de strengste beroepsvereisten en alle wettelijke bepalingen. Bovendien zijn we lid van de beroepsorganisaties FVF (Nederlandstalig) en Feprabel (Franstalig).

Het kantoor

Het kantoor

We hebben jarenlange ervaring in de verzekeringssector en leveren persoonlijk verzekeringsadvies. Peeters - ZKG Insurance biedt volledige verzekeringsoplossingen aan de particulier, zelfstandigen en vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen

We kunnen voor u bemiddelen bij een groot aantal maatschappijen en volgen de hele verzekeringsmarkt. Als erkend onafhankelijk kantoor zijn we totaal vrij zodat we samen met u een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod.

Natuurlijk komen we ook bij u aan huis,na afspraak.

De meeste van onze particuliere klanten wonen in Brussel en Vlaams-Brabant (volledige Brusselse rand tot Leuven, Vilvoorde en Overijse).

Om zeker te zijn dat we voor u tijd kunnen maken kan u best vooraf even afspraak maken.

Historiek

Eigenlijk start het verhaal in 1933 wanneer AfM Peeters begint met een eigen verzekeringsportefeuille, na al verschillende jaren actief te zijn bij een groot makelaarskantoor en vervolgens bij verzekeringsmaatschappijen. Zijn eigen verzekeringsactiviteit blijft echter eerder beperkt.

 De drie zoons richten in 1968 samen het VKP (Verzekeringskantoor Peeters) op. Al snel wordt beslist dat ieder van de broers zijn eigen klantenkring opbouwt. De kantoorinfrastructuur wordt nog even samen gedeeld.

 De ene broer stopt volledig met zijn verzekeringsactiviteit en de andere twee werken voortaan ieder aan hun eigen kantoor. Dolf beslist om in Sterrebeek het eigen kantoor verder uit te bouwen.

 Samen met Emmeke, zijn echtgenote, wordt gestaag verder gewerkt. Na een aantal jaar wordt de ploeg versterkt met Hilde, Griet, Koen en Imke.

 In 1983 was het kantoor aan huis veel te klein geworden en neemt men intrek in een modern nieuw gebouw in het centrum van Sterrebeek.

 Vanaf 1995 wordt de volgende generatiewissel voorbereid. Vanaf 2000 neemt Koen de fakkel over, maar kan hij blijven rekenen op de jarenlange ervaring en zijn sterke ploeg.

 In 2002 werd beslist om de ondertussen opgebouwde nevenactiviteit (zelfstandig bankagent) volledig stop te zetten, zodat het kantoor zich kan blijven focussen op de kernactiviteit (verzekeren!).

 We namen in 2014 de beslissing om in de toekomst geen (hypothecaire) leningen meer aan te bieden. We vroegen ook geen nieuwe erkenning als bemiddelaar in consumentenkrediet. Enkel verzekeren! 

 In 2020 breidt het kantoor nog wat verder uit en gaat men een samenwerking aan met Zakenkantoor Geers te Hoeilaart en Devos&Co te Machelen onder de noemer ZKG Insurance. Iets later beslist Koen Peeters om te stoppen en een andere weg in te slaan. Na een mooie carrière is het stilletjes aan tijd geworden voor iets anders.

KLANTENZONE

Hier kan u zich aanmelden op onze klantenzone om toegang te hebben tot uw eigen verzekeringsdossier

Mijn Dossierr Mijn Dossier

Site by Ramdesign