Gesloten op 15 en 16 augustus

Ons kantoor is gesloten op donderdag 15 en vrijdag 16 augustus. Telefoonbijstand is wel bereikbaar voor uw dringende zaken. 02 731 49 60


Vakantie is werken voor zakkenrollers

De vakantie is begonnen: elk weekend wel ergens een festival en de toeristische trekpleisters worden overspoeld door mensen … de ideale periode voor zakkenrollers. Praktische tips om ongegeneerd te genieten.


Fiscale aftrekbaarheid verzekering Rechtsbijstand - DAS informeert

Door de wet "toegang tot het recht" kan de verzekeringspremie van uw rechtsbijstandsverzekering in de toekomst aftrekken van uw belastingen. U ontvangt weldra van DAS een uitvoerige brief hieromtrent. We lichten u alvast graag één en ander toe.


30 juni 2019 - Parkfeesten Sterrebeek

Naar jaarlijkse traditie is het kasteel 1 dag per jaar vrij toegankelijk voor het publiek.


Beleggen in wijn? Let op voor oplichters!

We vernamen van de controle-autoriteit voor financiële diensten en markten (FSMA) dat ze recentelijk door vele consumenten werden geïnformeerd over benadering door bedrijven die beleggingen in wijn aanbieden.


Wetgeving in beweging: E-bike en voortbewegingstoestellen

Moet voor een elektrische fiets of een voortbewegingstoestel een (motorrijtuig)verzekering worden afgesloten? De nieuwe wetgeving (staatsblad van 22/05/2019) schept hierover alvast enige duidelijkheid.


Athora Belgium nieuwe naam voor Generali vanaf 31/5/2019

De Athora Group nam begin dit jaar de activiteiten van Generali Belgium over. Dit betekent dat ook de naam verandert, verder bouwend op de meer dan 100 jaar ervaring van Generali in België.


Vanaf najaar nieuwe wet toegankelijker Rechtsbijstandsverzekering in voege

De nieuwe stap m.b.t. toegankelijker maken van de rechtsbijstandsverzekering is gezet. Vanaf september 2019 treedt de nieuwe wet in voege.


Gratis vakantiecheck-up voor caravans en motorhomes 27/04/2019

Autokeuringscentra en kampeervereniging Pasar willen ook dit jaar mogelijkheid bieden je vakantievoertuig vrijblijvend te laten controleren voor een veilige(r) reis.


Baloise neemt Fidea over

Door de overname van Fidea versterkt Baloise Insurance haar marktpositie in België. Baloise is een solide verzekeringsmaatschappij met Zwitserse roots.


Site by Ramdesign